• Ο τροχός λείανσης 3M™ Silver Τ27 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό απόδοσης και αξίας. Αυτός ο δίσκος μεγάλης διάρκειας και αντοχής περιέχει κόκκους ομοιόμορφής τριγωνικής δομής τεχνολογίας PSG της 3Μ για να παρέχει γρήγορη και σταθερή κοπή κατά την λείανση και την απομάκρυνση βαρέων αποθεμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα, μαλακό...

  • Ο 3M™ Δίσκος Κοπής Silver είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό απόδοσης και ποιότητας. Κόβει γρήγορα μεταλλικούς αγωγούς, σωλήνες και επίπεδα φύλλα. Είναι Δίσκος Κοπής μεγάλης διάρκειας και αντοχής αφού περιέχει κόκκους ομοιόμορφής τριγωνικής δομής τεχνολογίας PSG της 3Μ, για να παρέχει γρήγορη και ομοιόμορφη κοπή.

  • Κανένα προτεινόμενο προϊόν αυτή τη στιγμή.
  • Μεταφορικά

    Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των αντικειμένων στον χώρο σας.

  • Τηλεφωνική υποστήριξη

    Θα χαρούμε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

Ασφαλείς συναλλαγές

Το site μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.