Φόρμες προστασίας Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα
  • Η Φόρμα Προστασίας 4510 είναι μια οικονομική λύση για προστασία από περιορισμένα χημικά πιτσιλίσματα, όπως βαφές και έχει πιστοποιηθεί με την οδηγία ΜΑΠ Κατηγορίας ΙΙΙ, Τύπος 5/6 πρότυπο προστασίας. Το υλικό είναι μικροπορώδες, επιτρέποντας στον αέρα να διαφύγει μέσα από τη φόρμα, ενώ παράλληλα βοηθάει στην προστασία από τον εξωτερικό κίνδυνο.

  • Η Φόρμα Προστασίας 4515 είναι μια οικονομική λύση για προστασία από επικίνδυνες σκόνες,όπως ίνες αμιάντου.Ενώ προστατεύεστε από το εξωτερικό κίνδυνο,το υλικό που αναπνέει επιτρέπει στον αέρα να διαφύγει από το εσωτερικό για να μειωθεί η συσσώρευση θερμότητας και δυσφορίας.Η σειρά φέρει πιστοποιημένη οδηγία ΜΑΠ κατηγορίας ΙΙΙ, Τύπος 5/6 για την προστασία...

  • Οι Φόρμες 4530+ είναι CE Κατηγορία ΙΙΙ, Τύπος 5/6, με υλικό από SMMMS και με χαρακτηριστικά άνεσης και επιπλέον προστασίας.Το χαρακτηριστικό της Φόρμας 4530 είναι η περιορισμένη επιβράδυνση φλόγας,ενώ της 4530+ είναι η βελτιωμένη απώθηση σε ορισμένες αλκοόλες και έλαια.

  • Η Φόρμα Προστασίας 3M™ 4540+, διπλής τελευταίας τεχνολογίας υλικό CE Κατηγορίας ΙΙΙ, Τύπος 5/6, είναι ιδανική για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων και άνεσης.

  • Η φόρμα 4565, CE Κατηγορία ΙΙΙ, Τύπου 4/5/6, παρέχει προστασία έναντι υγρών ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αίσθηση απαλότητας και τέλειας εφαρμογής στο σώμα,Το λαμιναρισμένο υλικό δεν αφήνει χνούδια, έχει υποστεί αντιστατική επεξεργασία, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ευρεία ποικιλία επικίνδυνων εφαρμογών.

  • Η Φόρμα Προστασίας 4570 είναι μια υψηλής απόδοσης χημικής προστασίας φόρμα, πιστοποιημένη με την οδηγία ΜΑΠ Κατηγορίας ΙΙΙ, Τύπος 3/4/5/6 επίπεδα προστασίας, καθιστώντας τη κατάλληλη για την προστασία ενάντια σε μια σειρά από ψεκασμούς χημικών ουσίων.

  • Τα νάυλον πλεκτά γάντια προστασίας χωρίς ραφές 3M™ PU με αντιολισθητική επίστρωση επικαλυμμένα με πολυουρεθάνη στην παλάμη, παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των μηχανικών κινδύνων και χαρακτηρίζονται ταυτόχρονα από την μέγιστη άνεση και μεγάλη διάρκεια ζωής.Έχουν σχεδιαστεί για βιομηχανική χρήση με πολύ δυνατό κράτημα σε ξηρό και λιπαρό...

Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα