3Μ™ Cubitron™ II Hookit™ Cloth Disc 947A Μεγαλύτερη προβολή

3M™ Cubitron™ II Hookit™ 947A Δίσκος Λείανσης

Νέο προϊόν

Ο δίσκος 947A Cubitron™ II Hookit™ προσφέρει επαναστατική απόδοση με κόκκους 3M Precision Shaped Grain σε υφασμάτινο υπόστρωμα από πολυεστέρα-βαμβακερό ύφασμα. Ο δίσκος υψηλής απόδοσης περιέχει ένα βοήθημα λείανσης, καθιστώντας το ιδανικό για εφαρμογές μέσης έως υψηλής πίεσης σε ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα κράματα, μαζί με ανθρακούχο χάλυβα, χρώμιο κοβαλτίου και κράματα νικελίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • P40
  • P60
  • P80
  • P120
  • 115
  • 125
  • 150

Άλλες πληροφορίες

Το πλεονέκτημα Cubitron™ II
3M™ Cubitron™ ll Hookit™ 947A είναι κατάλληλος για λείανση μετάλλων χάρη στην αντοχή του και το γρήγορο κοπτικό υλικό λείανσης. Οι μηχανικοί μας ξεκίνησαν με τον κεραμικό λειαντικό κόκκο 3M™ και προσανατολίζουν ηλεκτροστατικά κάθε τριγωνική δομή στο πίσω μέρος για να σχηματίσουν αιχμηρές κορυφές και να μεγιστοποιήσουν την δύναμη της κοπής. Αυτές οι κορυφές δρουν σαν μεμονωμένα εργαλεία κοπής που περνούν μέσα από το μέταλλο και συνεχώς αυτο-ακονίζονται καθώς τα σημεία σπάνε, εξασφαλίζοντας εκτεταμένες υψηλές επιδόσεις στις εφαρμογές παραγωγής βαρέως τύπου. Οι κόκκοι φθείρονται ομοιόμορφα και παρέχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και συνέπεια.

Η ευκολία σχεδιασμού Hookit™
3M™ Cubitron™ II Hookit™ Το  947A Hookit™ έχει σχεδιαστεί με στήριγμα τύπου Hook-and-Loop για γρήγορη προσάρτηση και αφαίρεση. Οι δίσκοι 3M™ Hookit™ είναι ιδανικοί για χώρους εργασίας στους οποίους οι δίσκοι με συγκολλητική επίστρωση μπορεί να μολυνθούν από σκόνη, ακαθαρσίες ή ιζήματα. Οι δίσκοι λείανσης Hookit™ προσαρμόζονται εύκολα και σταθερά σε ένα hook and loop δίσκο σε τυχαίο τροχό και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά για την επέκταση της λειαντικής ζωής